top of page

Mors dag 2020 - begrænset antal

Opdateret: 3. apr. 2020

DōTERRA Precious Florals Collection indeholder 5 stk. 4 ml roll’on flasker med de mest lokkende æteriske olier.

Hver er blandet med fraktioneret kokosnøddeolie og har en smuk aroma til at bære enkeltvis eller lagvis med andre blomsterolier.

ROSE TOUCH Roser betragtes bredt som de smukkeste blomster i verden. Dissee blomster er en integreret del af utallige historier, sagn og myter. Den søde blomsteraroma fra Rose Touch er romantikens quintessence.

JASMINE TOUCH Jasmine er en meget berømt natblomst med en stærk og behagelig aroma, ofte forbundet med fascination og kærlighed.

NEROLI TOUCH Æterisk olie af Neroli-blomsten er produceret fra blomsten af ​​det bitre orange træ. Neroli Touch har en opløftende, indbydende aroma.

MAGNOLIA TOUCH Magnolia-blomsten er repræsentativ for skønheden, der omfatter kvindelighed og mildhed. Magnolia Touch har en himmelsk, inspirerende aroma.

BLÅ LOTUS Blue Lotus-blomsten repræsenterer lang levetid, sundhed, ære og held og lykke. Blue Lotus Touch giver en salig sensation.

BRUGSANVISNING Kun til udvortes brug. Påfør på det ønskede område efter behov. Det kan være på halsen, bag ørene, på håndled, over brystet.

Ingen fortynding kræves.

BESTILLING:

Disse 5 skønne olier koster blot 700,- inkl forsendelse til og fra mig 😍

Send en sms på 40258008, og lav MobilePay.

HUSK, begrænset antal56 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

For mig er det fordi de æteriske olier støtter og hjælper mig gennem livets udfordringer. Ganske simpelt 😍 https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=DDAUIMBxFMk

bottom of page