Ungå skimmelsvampen flaske On Guard æterisk olie


en flaske melaleuca æterisk olie

Spray denne olie i huset og du vil aldrig have problemer med skimmelsvamp igen Hvis du har problemer med skimmelsvamp, kender du sikkert til de negative effekter, det kan have på helbredet. Derfor vil jeg fortælle om en ekstremt effektiv løsning på dette ubehagelige problem!

Sprayen, jeg foreslår, indeholder blot en ingrediens udover vand og sprayflaske: Nemlig Melaleuca æteriske olier. Melaleuca er måske bedre kendt som tetræolie. Denne farveløse, æteriske olie produceres i Australien og udvindes af bladene fra melaleuca alternifolia, tetræet. Olien menes at være meget effektiv, hvis du har brug for at fjerne skimmelsvamp, og dens positive egenskaber er blevet brugt af aboriginerne i århundreder for at behandle infektioner, brandskader og sår.

De sunde egenskaber i olien blev første gang beskrevet i 1920’erne af australske forskere, som havde opdaget, at olien havde antiseptiske egenskaber, som var 100 gerne stærkere end karbolsyre (et almindeligt bakteriedræbende middel dengang).

Mange bruger stadig olien til lettere behandling af skader såsom brandskader, udslag og skæl. Men her fortæller jeg om hvordan olien faktisk kan hjælpe med at eliminere skimmelsvamp. Den er meget anvendelig mod bakterier og skimmel – og det er ganske enkelt og let. Du får brug for:

  • En sprayflaske - i glas er at foretrække, da de æteriske olier kan opløse plastik

  • 15 ml Melaleuca æterisk olie (En 15 ml flaske indeholder 250 dråber æterisk olie)

  • 5-7 dl vand

Instruktioner: Bland olien med vand og hæld den i en sprayflaske. Ryst hver gang og spray bagefter på alle de områder, hvor der er skimmelsvamp og lad væsken tørre.

Brug så en karklud til at tørre skimmelsvampen væk. Effekten kommer til at overraske dig fortælles af mange. Hvis du vil forstærke effekten og dermed virkningen kan du tilsætte 50 dråber OnGuard æterisk olie. OnGuard olien er en blandingsolie bestående af: Wild Orange, Clove Bud, Cinnamon Leaf, Cinnamon Bark, Eucalyptus Leaf og Rosemary æteriske olier. Denne olie er 99,9% virus og bakteriedræbende. Og dermed også yderst effektiv. Hvis der er sorte rande i brusekabinen, så kan du med fordel påføre ren OnGuard direkte på. Og lade det side noget tid, for derefter at fjerne "snasket" med en våd klud. Ved genstridige sorte rande skal dette gentages flere gange. Skriv gerne, i kommentar feltet, om hvordan bruger du Melaleua og OnGuard olierne :-)

#skimmelsvamp #vindueskarme #brusekabine #badeværelse #onguard #melaleuca #teatree #æteriskeolier #doterra #wildorange #clovebud #cinnamon #eucalyptus #rosemary #rosmarin #eukalyptus #kanel #nellike #infektioner #sårheling #antiseptisk

93 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

For mig er det fordi de æteriske olier støtter og hjælper mig gennem livets udfordringer. Ganske simpelt 😍 https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=DDAUIMBxFMk