Stress eller balance

Opdateret: 19. jul.


Vi er som regel altid den sidste der erkender at vi har stress. Det er næsten altid vores omgivelser - familie, venner, kolleger - der opdager det først. Stress kan også være svært at erkende og opdage, da vores krop har været i denne tilstand så længe at det (næsten) er blevet "normalt" for os. Tænker at denne info om hvordan du kan afhjælpe stress ved hjælp af æteriske olier, kan være en øjenåbner for mange. Men husk, at du ikke kan presse en stress ramt til at tage action på problemet. Det skal den stress ramte selv ønske. Men du kan vise/fortælle om at det også er muligt at afhjælpe stress ved hjælp af æteriske olier - og måske kan vedkommende - eller du selv - genkende nogle mønstre. Og dermed er man allerede et skridt videre i erkendelsen. Disse powerpoint sider, er en god gennemgang af reaktioner både følelsesmæssigt og fysisk, og er oversat af Christina Lien.


doTerra mood matrix - humør og stemningsmatrix som opdeler humøret i 4 forskellige typer

Mood matrixen er inddelt i zoner. Disse zoner beskrives længere nede :-)


følelserne går mellem urolig og manglende passion. De fysiske symptomer er fra stresset til udmattet.

Kan du genkende dig selv nogle steder ? Hvis du læser videre, giver det måske mere mening :-)


humør zonerne er 1. vred og utålmodig, 2. umotiveret  og modløs, 3. håbløshed og tilbagetrukken, 4. anspændt og bekymret.

Hvis du kan genkende følelserne - her vred og utålmodig, kan du måske også genkende de fysiske udfordringer: mavesmerter og/eller hovedpine ?

Samme fremgangsmåde er gældende for alle zonerne.


zone 1, utålmog og vrede. Billedet forestiller en forretningsmand med en telefon i hånden og han ser irriteret og vred ud


Figuren illustreret at fysiske gener forbundet med zone 1 er mave smerte og hovedpine.

Med disse olier kan du få hjælp til at komme ud af din stress. Men det er ikke mirakel olier, så man skal bruge dem hver dag - og gerne mindst 3 gange om dagen. Fx. morgen, når man kommer hjem fra job eller eftermiddag og inden man går i seng. Nu går øvelsen så ud på, at du skal finde den/de olier hvor du kan genkende dig selv. Og det er både de fysiske og psykiske udfordringer du har fået via din stress. Men skriv til mig såfremt du har brug for hjælp til at finde den/de rette olier, og selvfølgelig også hvis du gerne vil købe nogle af olierne. Mail: jordensgaver@mail.dk 

#stress #moodmatrix #æteriskeolier #doterra #trist #kedafdet #udmattelse #passion #stresset #urolig #nervæs #vred #utålmodig #umotiveret #modlæs #håblæshed #tilbagetrukken #anspændt #bekymret #humør #serenity #citrusbliss #elevation #balance #emotionel #nakkesmerter #fordøjelse #lændesmerter #rygsmerter #trykkenibrystet #tågethjerne

132 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

For mig er det fordi de æteriske olier støtter og hjælper mig gennem livets udfordringer. Ganske simpelt 😍 https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=DDAUIMBxFMk