Specialer

 

Æteriske Olier/aromaterapi

Vægtregulering

Naturlig hudpleje

Ren livsstil

Bodywork/kropsterapi

Lidt om mig

 

Hej :-) jeg hedder Helle Maj-Britt Christensen. 

 

Jeg stiftede bekendtskab med doTERRAs æteriske olier helt tilbage i oktober 2010 og bruger dem hver dag. De æteriske olier er en af de ting jeg ikke vil undvære, da de har tilført mig og min familie så mange gode ting.

 

Jeg var i 2006/2007 gennem kemo og stråler og dette giver jo diverse bivirkninger som følger én resten af livet. Og uanset hvad jeg prøvede, så kunne jeg ikke få gang i spytproduktionen igen - og når den mangler, så er der god grobund for svamp. Til dette kunne jeg så få antibiotika - og det fik jeg 6-8 gange om året. Det er jo heller ikke sundt for kroppen!

Da jeg, efter 3 år med svamp og antibiotika, mødte disse skønne olier, gik der 3 måneder, så var min svamp helt væk, og har ikke været der siden. Man skal nok have prøvet det for at forstå, at det var som at "få livet tilbage".

Udover at arbejde med de skønne olier i fritiden, arbejder jeg 30 timer som afdelingsleder i en faglig organisation, er Reiki Mester, Intuitiv coach, Stress vejleder/coach og Theta udøver.

Jeg er og har været rundt på diverse messer for at dele min glæde ved olierne, og på den måde har jeg mødt en masse skønne mennesker som også har taget olierne til sig :-) Så er du nysgerrig på olierne, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Jeg deler mine erfaringer, så du kan få dine egne.

JORDENS GAVER
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © Helle Maj-Britt Christensen 2018 - Proudly made on wix.com